Tre nye band klare for festivalen Midgardsblot 2017!

Tre nye band klare for festivalen Midgardsblot 2017!

Tre nye band klare for festivalen Midgardsblot 2017!

Etter fjorårets braksuksess er det klart for den tredje utgaven av Midgardsblot ved vikinggravhaugene i

Borreparken, Horten 17.-19 august.


WINTERFYLLETH
HEILUNG
TREPANERINGSRITUALEN

WINTERFYLLETH

Winterfylleth ble dannet i 2007 hvor hensikten var å hedre Englands rike kultur og arv, samt bringe oppmerksomhet til dagens samfunnskamper gjennom historiske fortellinger og landskap. Med sin musikk tryller Winterfylleth frem atmosfæriske stemninger som spenner fra ond og voldelig til melodisk og elegant, og de blir hyllet av musikkpressen for å være ett av de mest særpregede banda i underground UK black metal scenen.

Official site: www.winterfylleth.co.uk

HEILUNG

Heilung forsterker historie.
Heilung forsterker lyder fra den nordlige europeiske jernalderen og vikingtiden igjennom sang, hvisking, skriking, samt strupesang som vi også kjenner fra gamle Tibet og Mongolia.
Heilung har dedikert seg til å skape og portrettere gamle atmosfærer, og inneholder lyder som bevisst tar sikte på å endre din sinnstilstand.

Facebook: www.facebook.com/amplifiedhistory/

TREPANERINGSRITUALEN

Trepaneringsritualen, en av mange nom de guerre til Thomas Martin Ekelund, har vært aktiv siden 2008.

T × R × P har gjennomført utallige ritualer over hele verden, og har åpnet for et bredt spekter av artister inkludert Old Man Gloom, Circle, Brighter Death Now, og mange flere.

Official Site: www.de-za-kh-a-da-sh-ba-a-ha-v.se


Artister bekreftet til festivalen så langt:


Gaahls WYRD, Sólstafir, Unleashed, Aura Noir, Oranssi Pazuzu, Heilung, Winterfylleth, Folket Bortafor Nordavinden, Tengger Cavalry, Trepaneringsritualen, Forndom