MALAKOFF 2016

MALAKOFF 2016

MALAKOFF ROCKFESTIVAL er en rockefestival som arrangeres i Eid kommune i Sogn og Fjordane. Ble første gang arrangert i 2003 som en elevbedrift av elever fra Eid VGS med 650 festivaldeltakere. De har gradvis vokst seg større og hadde eksempelvis 4500 solgte billetter i 2007, 11000 to år senere og hele 20000 og utsolgt for første gang i 2013. MALAKOFF har fire scener der Klubbscenen kun benyttes på torsdagen og en scene som kun benyttes på dagtid fredagen. Ellers er Amfiscena og Festivalscena hovedscener som benyttes både fredag og lørdag.

Årets MALAKOFF har noen skikkelige godbiter å by på til folket. Storheter som IGGY POP, YELAWOLF, GOJIRA, GOGOL BORDELLO og KVELERTAK vil garantert trekke masser av folk til vestlandets mest vidunderlige utendørsfestivalperle også i år. CANCER BATS, VREID, YUMA SUN og THE DOGS er blant resten av bandene som spiller.

Et festivalpass koster 1299 om du er gammel nok og hører du til den gruppen av folket som kalles ungdom, får du passet for 999. Alternativt kan du kjøpe festivalpass som inkluderer camping, og da må du ut med 300 mer. De selger også klubbpass for 175 og dagsbilletter for 849. Velger du å vente til du kommer til døra, øker alle prisene bortsett fra Klubbkonserten med 100 kroner. Alt dette finner du linker til på festivalens hjemmesider.

Gojira_16.jpg
GOJIRA
 

 

Pil.gif

 
Malakoff_bands_16.jpg
 
 
 
Pil.gif