DESTRÖYER 666 til Southern Discomfort 2016

DESTRÖYER 666 til Southern Discomfort 2016

Ingen ringere enn det australske black/thrash bandet DESTRÖYER 666 skal headline på Kick, lørdagen under  SDC!!  Bandet som i utgangspunktet ble startet opp som et solo-prosjekt av KK. Warslut i 1994, oppfattes nå som et kultband rundt i verden. De har turnert i Australia, Amerika og Europa flere ganger, og i almanakken har de krysset av datoer for spillejobber i lang tid fremover.

 I tillegg til en hel del demoer, EP’er, singler etc, har DESTRÖYER 666 gitt ut fem album, hvorav det siste «Wildfire», kom ut i februar  i år, til strålende anmeldelser. 

DESTRÖYER 666 valgte å forlate Australia i 2001 for å bosette seg i Europa. Først Nederland, og deretter England hvor de fremdeles har base. Heldigvis for oss! det ville vært langt vanskeligere å få til noe, i forhold til SDC om vi måtte ha hentet dem på andre siden av jorda

Men nå skal altså DESTRÖYER 666 besøke lille Southern DisComfort og Kristiansand. Dette bør man ikke gå glipp av! Support the Wolfpack!

www.destroyer666.uk