SOUTHERN DISCOMFORT 2016 kickoff party (27/8)

SOUTHERN DISCOMFORT 2016 kickoff party (27/8)

 

SOUTHERN DISCOMFORT’s KICK OFF
Onkel Aksel – Kristiansand
27. august  2016

 

I år som i fjor setter vi opp to band denne kvelden. Vi forbereder oss/dere (varmer opp om du vil) og skal feire at årets SDC er nært forestående!

Først ut lørdag 27. august er thrash metalbandet VORBID fra Arendal. Til tross for å kun ha holdt på siden 2013, er de allerede på sitt tredje bandnavn. Det opprinnelige Purgatory ble fort forandret til Morbid Visions, men landet etter hvert på VORBID. VORBID har ikke så mange år i gamet, men de klarte å komme til UKM’s landsfinale i 2015, og de vant talentkonkurransen til Rytmisk Fabrikk samme år. I år vant de den norske finalen i ‘Battle of the bands’ på Rockefeller, og representerte dermed Norge i den internasjonalefinalen i Berlin i mai. Her imponerte de såpass at de havnet på en fjerdeplass! Så dette lover bra. Noen å følge med på? Vi har store forventninger til disse!

https://www.facebook.com/Vorbidband/

Etter VORBID, er det VINGULMORK fra Vingulmark som entrer scenen. Bandet fra Oslo har hentet navnet sitt fra Vingulmark, det gamle navnet på et småkongedømme (og senere jarledømme) i norrøn tid og middelalderen rundt Oslofjorden. VINGULMORK  er kjent som et energisk og proft liveband som ikke lar deg hvile, og det de leverer er usminka kompromissløs norsk blackthrash! I fjor debuterte de med full-lengderen ‘Chiaroscuro’, som ble svært godt mottatt nasjonalt og internasjonalt og belønnet med blant annet  5/6- Scream magazine, 5/5-Brutalism.com, 9/10- Taste of Chaos, 4/5- The headbanging moose for å nevne noen. Vi gleder oss til å høre dem på Onkel Aksel 27. august!

www.vingulmork.com 

 

www.facebook.com/sdcmetal