RED HOT CHILI PEPPERS til Telenor Arena (8/9)

RED HOT CHILI PEPPERS til Telenor Arena (8/9)

 

Telenor Arena

 

Torsdag 8. september 2016

 

RED HOT CHILI PEPPERS

 

Billettsalget starter fredag 13. mai klokka 09:00

 

Golden Circle
1000.00 NOK (ink. 50.00 NOK avgifter.)

Ståplass
690.00 NOK (ink. 40.00 NOK avgifter.)

Sitteplass prisnivå 1
1000.00 NOK (ink. 50.00 NOK avgifter.)

Sitteplass prisnivå 2
745.00 NOK (ink. 45.00 NOK avgifter.)

 

Facebook Event

 

Bandets nye, kommende album «The Getaway», slippes der musikk selges 17. juni. Albumet, som er produsert at Danger Mouse og mixet av Nigel Godrich, er bandets ellevte i rekken. Første singelen Dark Necessities er ute nå!

Din konsertbillett inkluderer enten en fysisk eller digital versjon av det The Getaway.

Red Hot Chili Peppers, bestående av Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith og Josh Klinghoffer er en av musikkhistoriens mest suksessfulle rockeband. De har solgt over 60 millioner album, inkludert 5 multi-platinum LP’er. Bandet har vunnet hele 6 Grammy’s, blant annet: «Best Rock Album» for «Stadium Arcadium», «Best Rock Performance By a Duo or Group» for «Dani California», «Best Rock Song» for «Scar Tissue» og «Best Hard Rock Performance With Vocal» for «Give It Away». Bandet ble innlemmet i The Rock and Roll Hall of Fame i april 2012.