ARCTURUS med Oslokonsert (14/5)

ARCTURUS med Oslokonsert (14/5)

 

Oslo – John Dee

 

Lørdag 14. mai 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

 

ARCTURUS

 

+

 

AUðN

 

+

 

STURMGEIST & THE FALL OF ROME

 

 

C.C. NOK  300,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Siden 90-tallet har det vært få «supergrupper» i den norske metalscenen med en konsistent formkurve. Arcturus er nettopp en slik gruppe. Med en besetning hvis medlemmer har vært innom band som Mayhem, Dimmu Borgir, Borknagar, The Kovenant og Ulver, har det aldri stått på de individuelle ferdighetene. Likevel har bandet kanskje aldri hatt et så sterkt fokus på livevirksomheten og selve presentasjonen av disse evnene på annet enn plate. I senere år har dette endret seg, og Arcturus er også blitt en sterktskinnende ledestjerne i konsertsammenheng. Derfor er det ekstra hyggelig for oss i Blastphemy Productions å få æren av å ta imot bandet nå på vårparten, og det på en intim scene med et perfekt rammeverk. Å strekke seg mot stjernene har aldri vært gjort lettere enn dette.

 

Konserten med ARCTURUS i Bergen, som skulle ha vært 13/5, er avlyst.