THE CARBURETORS klar med sin årlige 16. mai konsert

THE CARBURETORS klar med sin årlige 16. mai konsert

 

Oslo – John Dee

 

Mandag 16. mai 2016

 

THE CARBURETORS

 

+

 

BONY MARONIE

 

C.C. NOK 225,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Som seg hør og bør dagen før nasjonaldagen, inviterer The Carburetors til en kveld akkompagnert av flammelakkert rock! Oslobandet blander klassisk Motörhead-rock med skitten punk, en sikker vorspiel-vinner. Asfalten krøller seg og damene hyler når Eddie Guz og de tøffeste gutta i byen dominerer scenen med reinspikka, dieselduftende rock’n’roll. Ny plate, «Laughing In The Face Of Death», er ute nå!

Bony Maronie ble startet helt tilbake i 1983 under navnet BURP. Sjangeren var kjapp, støyende og morsom rock’n roll – en blanding av punk og mer tradisjonell bluesbasert musikk. Våren 2016 er Bony Maronie ute med 7 nye og gamle låter, som kan kjøpes på CD, eller streames på Spotify, Itunes osv: "Happy & Angry"…