MAJOR PARKINSON spiller på Hulen (30/4)

MAJOR PARKINSON spiller på Hulen (30/4)

 

Bergen – Hulen

 

 

Lørdag 30. april 2016
(Dørene åpner kl 21:00)

 

MAJOR PARKINSON

 

C.C. NOK 220,-

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 


Verdenspremiere og innvielsesfest med Major Parkinson på Hulen!

To år har gått siden utgivelsen av det kritikerroste og idiosynkratiske tredjealbumet Twilight Cinema, og i mellomtiden har tre majorer takket for seg. Inn har det kommet fire nye, og denne konserten blir selve innvielsesfesten for dem, på en scene som har betydd mye for Major Parkinson.

Det siste året har majorene brukt på å gi ut livealbumet Live at Ricks, og på å skrive oppfølgeren til Twilight Cinema. Denne konserten vil starte med åpningen fra den kommende plata, og Hulen-publikummet blir altså gitt en aldri så liten verdenspremiere, i tillegg til gjenoppstandelsen av live-fenomenet Major Parkinson.

I den nye besetningen ivaretas kontinuiteten ved vokalist Jon Ivar Kollbotn, bassist Eivind Gammersvik og tangentist Lars C Bjørknes. De nye fjesene er trommeslager Sondre Veland, gitaristene Øystein Bech-Eriksen og Sondre Skollevoll samt den australske fiolinvirtuosen Claudia Cox.