OSLO ESS i Trondheim (15/4)

OSLO ESS i Trondheim (15/4)

 

Trondheim – Samfundet/Storsalen

 

Fredag 15. april 2016

 

OSLO ESS

 

+

 

COMET KID

 

+

 

EUROTRASH

 

 

C.C. NOK 220/270

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Endelig! Gjør deg klar for et dundrende rockesjokk når denne eksplosive komboen bestående av Oslo Ess og Comet Kid kommer til Storsalen i april!

OSLO ESS: Norges travleste punkrockere er tilbake med sitt fjerde album Konge uten ei krone som slippes 5. februar 2016. Nå er det snart to år siden albumet Alle Hjerter Deler Seg slet ut høyttalere rundt om i Norge, og ventetiden har føltes uendelig lang for fans sultne på nytt materiale. Ventetiden er nå over og deres nyeste singel «Amerika» er allerede listet på NRK P3.

Våren 2016 legger Oslo Ess ut på en omfattende Norgesturné. Når de gjester Studentersamfundet er også Comet Kid med. I tillegg har de har med seg det unge og lovende bandet Eurotrash – gjør deg klar for et dundrende rockesjokk når denne eksplosive komboen kommer til Studentersamfundet!

Oslo Ess har med sin råhet og genuinitet bidratt til at punkrocken har nådd ut til et bredere publikum enn det man har gitt sjangeren kredit for tidligere, og det hele startet med debutalbumet Uleste Bøker og Utgåtte Sko, som i 2011 smalt ned i norsk musikkliv med sitt forfriskende, nye perspektiv på «norsk på norsk». Ærlige tekster og skitne gitarer som inviterer til fellesskap og hytting med neven – Oslo Ess oser real punkrock lang vei, og skildrer både råskap og sårbarhet i sin musikk.

COMET KID: Det relativt nye bandet Comet Kid har siden starten av 2013 tatt publikum med storm. Comet Kid leverer kreativ pop med en dose soul og en atmosfærisk chillness servert av en sjarmerende mann med mye skjegg og en stor stemme.

Comet Kid har brukt tiden fornuftig og med nytt og spennende samarbeid på produsentsiden (Jonas Lie Theis) virker det som bandets særegne live-energi har blitt overført til innspilt materiale i tillegg. Blant annet viser av de nyeste låtene dette. When I´m Dead viser bandets alvorlige side, med sitt særegne, organiske og høyenergiske sound ivaretatt.

Tidlig neste år kommer bandets tredje album på snaue 2 år, og i den forbindelse er vi så heldig å få besøk av de i Storsalen!