OKKULTOKRATI og PRTLVX med konsert på Parkteatret (15/4)

OKKULTOKRATI og PRTLVX med konsert på Parkteatret (15/4)

Oslo – Parkteatret

 

Fredag 15. april 2016

 

OKKULTOKRATI

 

+

 

PRTLVX

 

+

 

OUTER LIMIT LOTUS

 

C.C. NOK 200,-

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Fredag 15. april inntar Okkultokrati og PRTLVX (ex Pirate Love) Parkteatret og inviterer med det til vårens styggeste rockefest. Begge band har brukt de siste årene til å finslipe formelen, kvesse tungene og gjøre alt klart til det neste kapittelet i musikkevolusjonen. Ikke kall det et comeback. Kall det sosialdarwinistisk, uunngåelig rettmessig utvikling. Drøyere, heftigere, villere og mer megalomant enn noen gang. To band, én maktdemonstrasjon.

Okkultokrati har nylig inngått samarbeid med den L.A.-baserte feinshmecker-labelen Southern Lord, og kommer rett fra studio der de akkurat har spilt inn sitt fjerde album – med  Emil Nikolaisen bak spakene. Konserten på Parkteatret blir første mulighet til å høre smakebiter fra den kommende plata. Bandet har gjennom hele sin karriere brent alle sidene i enhver rockebibel, utenom de som omhandler New Order, Motörhead og Emperor. Så snart den rå og frenetiske kraften i låtene har sunket inn, har de gjort det til sitt varemerke å sprenge grunnmuren i det musikalske uttrykket ved å sende lytteren inn i et iskald og hypnotisk dypt, svart intet.
facebook.com/okkultokrati

 

Etter tre og et halvt år i graven gjenoppstår Pirate Love som PRTLVX: En regnbuefarget anarkist-delfin med atferdsproblemer som spruter Magisk Rock ut av alle kroppsåpninger. Hvis Pirate Love var Gandalf den Grå, er PRTLVX Gandalf den Hvite – bare med psyken til Heksekongen av Angmar.

Gitarist og produsent Milton von Krogh og vokalist og tekstforfatter David Al-Dajani er tilbake for første gang siden kritikerroste «Narco Lux High School» kom ut i 2011. Albumet fikk terningkast seks i Aftenposten og ble nominert til Årets skive av NATT&DAG. Etter flere europaturneer, to USA-turer og oppvarmingsjobber for Black Lips og Jay Reatard, ble bandet lagt på is på ubestemt tid. Nå, snart fire år etter forrige konsert, er tiden endelig inne for nye utskeielser. Nytt album er «in the making», ny kappe er plassert under trykkfoten på symaskinen, og glitter skal smøres utover glatte OG hårete overflater. Første smakebit på hva galskapen dreier seg om, kan oppleves fredag 15. april.

«Navneskiftet representerer først og frem en følelse vi alle har, at dette er begynnelsen på noe helt nytt, samtidig som det er en slags videreføring av det vi holdt på med i Pirate Love», sier David Al-Dajani, som til konserten lover nytt og gammelt om hverandre, men med helt nytt band.
facebook.com/PRTLVX

 

Outer Limit Lotus er en powertrio med røtter i rural skandinavisk undergrunn. En iskald tolkning av klassisk amerikansk ørkenrock, tungt lastet med deathrock og psykedelia. Med medlemmer fra band som Haust, Blood Suckers og Urbanoia har de byttet ut det harde med det merkelige, og Outer Limit Lotus skiller seg ut i det norske musikklandskapet med sitt støyende og melodiøse weirdo-rockuttrykk.
facebook.com/outerlimitlotus