Klar for konsertfest med BACKSTREET GIRLS (16/4)

Klar for konsertfest med BACKSTREET GIRLS (16/4)

 

Trondheim – Byscenen

 

Lørdag 16. april 2016
(Dørene åpner kl 21:00)

 

BACKSTREET GIRLS

 

+

 

SUGAR LOUISE

 

C.C. NOK 270,-

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

De udødelige og kompromissløse gutta i Backstreet Girls er endelig på vei til Trondheim igjen…

Backstreet Girls har i over 30 år spilt i eliteserien i norsk rock.
I fjor kom den fantastiske dokumentarfilmen «Tilbake Til Muotathal», en rockumentary som viser bandet fra mange vinkler, uten softfilter. Nå kommer de endelig tilbake til Trondheim og Byscenen for å spille et konsist og garantert overstyrt konsertsett, med høyoktan pønka boogierock!

«Jeg vil nødig bruke ordet ekte, men jeg kan peke på noen andre som kan si det. I en meget striglet musikkvirkelighet oppleves de som noe genuint. Og selv om man skulle ha andre, eventuelt mer utviklede, musikalske preferanser enn bandets rock’n’roll, er det meget vanskelig ikke å umiddelbart merke appellen i spetakkelet.» – Audun Vinger, DN