CRETURA med releaseparty på Garage (7/4)

CRETURA med releaseparty på Garage (7/4)

 

Bergen – Garage

 

Torsdag 7. april 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

 

CRETURA

 

+

ANGELSEED

+

ROCKETWOLF

 

C.C. NOK 100,-

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook event

 

Cretura slipper sitt debutalbum «Fall Of The Seventh Golden Star» og feirer med en aldri så liten eurotur som (nesten) avsluttes på Garage! Kjenn din besøkelsestid!

Cretura ble til høsten 2010 med hjemsted i Bergen by. Etter en del endringer i line-up begynte musikken å ta form med et særegent uttrykk hvilket er kontinuerlig under utvikling.

Cretura sitt lydbilde og uttrykk har alltid vært inspirert av band som Nightwish, Mayhem, Dimmu Borgir og Children of Bodom, i tillegg til klassiske komponister som Edvard Grieg og til og med filmmusikkomponister som Hans Zimmer og Howard Shore.

Musikk komponert av Cretura inneholder ofte symfoniske elementer, kompliserte akkordprogresjoner, melodiske gitarsoloer, virkemidler fra norsk svartmetall og topper det hele med en blanding av kvinnelig frontvokalist og mannlig growler.

Navnet Cretura kommer av latinsk «Cretura» og kan bli oversatt til «I ferd med åskape», «I ferd med å gro», og «I ferd med å bli». Bandet tar betydningen av navnet tett til seg og streber alltid etter å utvikles!

https://www.facebook.com/cretura