KVELERTAK med konsert for de yngste i Oslo (7/4)

KVELERTAK med konsert for de yngste i Oslo (7/4)

 

Oslo – Parkteatret

 

Torsdag 7. april 2016
(Dørene åpner kl 18:00)

 

KVELERTAK

 

C.C. NOK 120,-

Konserten er for de under 18 år. 

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

ØYA Ung i samarbeid med Yngling er stolte av å presentere Kvelertak på Parkteatret Scene torsdag 7. april, for publikum under 18 år!

I år skal Kvelertak gi ut sitt tredje album, og selvsagt legge ut på veien i inn- og utland. Vi er så heldige at de tar seg en liten pause fra studio, og kommer til Parkteatret Scene for å holde konsert kun for de under 18 år.

Kvelertak er de siste fem årenes store norske rockesuksess internasjonalt, og uten tvil et av landets mest hardtarbeidende rockeband. De spiller på store festivaler over hele verden, og turnerer med mange av de beste navnene innen rock og metal. Dette til tross for at de har norske tekster, og mikser sin muskelrock med passe doser sylskarp metal, frekk hardcore og diverse undergrunnsbråk. Både debutalbumet «Kvelertak» (2010) og oppfølgeren «Meir» (2013) har ligget på topp tre på den norske salgslista. De siste årene har Kvelertak turnert med blant andre Mastodon, Slayer, Gojira, Cancer Bats, Converge, Anthrax og High On Fire.

Albumet «Nattesferd» slippes 13. mai

Vi gleder oss stort til denne kvelden!

facebook.com/Kvelertak
kvelertak.com