AMARANTHE med Norgesturne i mai

AMARANTHE med Norgesturne i mai

 

Sist svenske AMARANTHE var i Norge solgte de ut Vulkan Arena på kort tid. Nå er Elize Ryd og resten av AMARANTHE klare for ikke mindre enn fem konserter i Norge. 18. mai spiller de i Bergen og de påfølgende fire dagene vil de besøke Stavanger, Mandal, Sandvika og Trondheim. Britiske CYPHER16 stiller som support på alle konsertene.

 

18.05 – Bergen – Garage – Kjøp billetter her
19.05 – Stavanger – Folken
Kjøp billetter her
20.05 – Mandal – Buen Kulturhus
Kjøp billetter her
21.05 – Sandvika – Musikkflekken
Kjøp billetter her
22.05 – Trondheim – Byscenen – UTSOLGT!!

 

Amaranthe_Elize.jpg

 

Amaranthe er et svensk/dansk band med utspring fra Gøteborg i Sverige. De ble dannet i 2008. Bandet kombinerer melodiøs metal med popmelodier. Bandets selvtitulerte debutalbum gikk til topp på listene i Sverige og Finland. Det samme gjorde oppfølgeren Nexus. Nå er de høyaktuelle med deres tredje album, Massive Addictive, utgitt på Spinefarm/Universal, og det har blitt meget godt mottatt blant metal-fans over hele verden!

Albumet inneholder en kombinasjon av moderne metalcore-stil med breakdowns, sterke skrik og tunge gitarriff, med ren vokal og synther som minner om power metal. Amaranthes musikalske stil har blitt beskrevet som «en sunn dose pop smeltet sammen med et tungt metalcore-inspirert melodiøs death metal sound».

Nå som Elize og hennes kolleger kommer tilbake til Norge, så er det en massiv forventing til denne konserten. Forrige konsert i Oslo ble fort utsolgt, så sikre deg billett raskt, for dette vil du ikke gå glipp av!

 

Amaranthe_1_1.jpg
 
 

Amaranthe er:

Elize Ryd – Vokal
Jake E. – Vokal
Henrik Wilhelmsson Englund – Screams
Olof Mörck – Gitar, Keyboard
Johan Andreassen – bass
Morten Løwe Sørensen – trommer.

 

Amaranthe_MassiveAddictive.jpg

 

Diskografi:

"Amaranthe" 2011
"The Nexus" 2013
"Massive Addictive" 2014

 

https://www.facebook.com/AmarantheBand/

http://amaranthe.se/

 

Support for Norgesturneen: CYPHER16 (UK) Cypher16, formed in 2007, are a hugely talented, innovative organic rock band, who fuse electronic and metal influences with hints of industrial to create their own unique musical mix.

http://www.cypher16.net/