SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH på Norgesbesøk

SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH på Norgesbesøk

 

PUNGENT STENCH var et death metal band fra Østerrike som ble startet opp i 1988. De ble oppløst første gangen i 1995 og startet opp igjen i 2001. De pakket dog sammen sakene sine igjen i 2007 etter rettighetsrot og litt krangling. Seks år senere startet gitarist og bandgrunnlegger Martin Schirenc aka Don Cochino opp THE CHURCH OF PUNGENT STENCH, noe hans tidligere bandkompis Alex Wank aka Rector Stench ikke likte. Dette førte til krangling og uenigheter om navnerettigheter og enden på visa ble at navnet ble byttet til SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH og det er dette bandet som kommer til Norge i neste uke.

 

PUNGENT STENCH ga ut fem fullengdere samt noen EP-er og tre splitter.  Det nye bandet SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH har ikke gitt ut noe så langt, men er et rent liveband. De ble sist sett i Norge under fjorårets BLASTFEST i Bergen.

 

31.03 – Sandnes – Tribute
01.04. – Bergen – Inside
02.04. – Oslo – Revolver

 

 

SchirencPlaysPungentStench.jpg

Promotør Yngve Norvin Christiansen fra Blastphemy Productions har dette å si om SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH: "Vi (Blood Red Throne) spilte i Portugal i forfjor, og jeg stod og snakket med noen fra publikum utenfor festivalen da headlineren jeg ikke hadde noe forhold til, gikk på. Jeg hørte ren grusing av primitivt trøkk slik jeg elsker det og ble veldig nysgjerrig. Jeg hørte mye positivt etterpå om bandet og etter at jeg våknet opp i en bil i en småby sittende ved siden av tre eldre herremenn, en av dem, et svært monster av en mann i ren denimstil og skinnskjegg, som jeg etterpå fikk vite var SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH, da gikk jeg dypere til verks med å bli kjent med musikken. De ble en selvfølge på neste Blastfest hvor de leverte stort! Nå var jeg så heldig og få servert dem enda en gang her oppe i nord, og ser virkelig frem til tre intime shows i mars/april!"