CHEMICIDE – Episodes of Insanity

CHEMICIDE – Episodes of Insanity

Costa Rica er et land i Mellom-Amerika som nok ikke har for mange kjente metalband for oss nordboere. Før jeg tok fatt i denne skiva til Chemicide må jeg nok innrømme at jeg ikke kunne navngi ett eneste band derfra. Jeg er ganske sikker på at det finnes en del gode band der borte og man må vel ta et litt dypere dukk i Metal Archives for å finne ut hva de har å by på.

Nå er det Chemicide det handler om og deres «Episodes of Insanity». Dette er bandets debutalbum. De har kun en split fra før av. Bandet ble dannet i 2006, så dette er ikke verdens mest produktive band. Musikken er heftig thrash av typen tysk mid-80 talls. Veldig likt tidlig Tankard. Enkelt forklart er «Episodes of Insanity» som om Tankard «Chemical Invasion» er innspilt på ny med en litt annen riffsammensetning og nye tekster. Enkelt, heftig, kjappe riff og med en eim av øl hengende over det hele.

10 år på å lage denne skiva, er ikke direkte imponerende. Men det er greit nok. Forventer litt mer neste gang.