ENSLAVED med konsert på hjemmebane (12/3)

ENSLAVED med konsert på hjemmebane (12/3)

 

Bergen – USF Verftet

 

Lørdag 12. mars 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

 

ENSLAVED

 

C.C. NOK 300/250 (student)

Vergeordning for de under 18 år.

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Den planlagte konserten lørdag 3. oktober 2015 flyttes til lørdag 12. mars 2016. Ny konsertdato vil da sammenfalle med 25-årsjubileet til Enslaved, som skal feires både her og der, inkludert en eksklusiv konsertrekke i London uken etter Bergenskonserten lørdag 12. mars. Det vil altså være en flott anledning til å være med å feire bandet før de drar i vesterled…

Bandet er aktuelle med sin trettende plate, "In Times" (i salg fra 6. mars), og nok en gang har femmerbanden lagt seg i selen for å utfordre konvensjonene. Det er monumentalt, melodiøst, hardt, intrikat og fengende om hverandre. De progressive elementene er med andre ord godt ivaretatt, samtidig som bandet får vist frem både nye og gamle sider ved seg selv

http://www.enslaved.no/