TESSERACT på hovedstadsbesøk (7/3)

TESSERACT på hovedstadsbesøk (7/3)

 

Oslo – Vulkan Arena

 

Mandag 7. mars 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

 

TESSERACT

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

TesseracT er et britisk progressivt metalband. De ble dannet i 2007 og er et av bandene som er kreditert for å ha skapt djent-sjangeren i den progressive metalen. De har foreløpig gitt ut platene “One” (2011) og “Altered State” (2013). Sistnevnte til 4/5 av AllMusic: “Tesseract take an important step out of the shadows of some of their forefathers, adding a new dimension to their sound thanks to the vocals of new singer Ashe O’Hara, whose soaring voice complements the band’s impressively technical songwriting”. Bandet spilte på John DEE høsten 2014 og på Trondheim Metalfest samme år.

https://www.facebook.com/tesseractband