OSLO ESS på besøk i Bergen (11/3)

OSLO ESS på besøk i Bergen (11/3)

 

Bergen – Garage

 

Fredag 11. mars 2016
(Dørene åpner kl 21:00)

 

OSLO ESS

 

+

 

EUROTRASH

 

C.C. NOK 280,-

20 år leg plikt

 

Her kjøper du billetter

Facebook Event

 

Oslo Ess er for tiden uten på en omfattende Norgesturné og de har med seg det unge og lovende bandet Eurotrash – gjør deg klar for et dundrende rockesjokk når denne eksplosive komboen kommer til en by nær deg!

OSLO ESS
Norges travleste punkrockere er tilbake med sitt fjerde album «Konge uten ei krone» som slippes 5. februar 2016. Nå er det snart to år siden albumet «Alle Hjerter Deler Seg» slet ut høyttalere rundt om i Norge, og ventetiden har føltes uendelig lang for fans sultne på nytt materiale. Ventetiden er nå over og deres nyeste singel «Amerika» er allerede listet på NRK P3.
https://www.facebook.com/OsloEss/

EUROTRASH
Generasjon Safe: Ikke alle trenger å glorifisere dop, trygdesnylting og møkkete undikk for å være ekte. EuroTrash debuterte med fjorårets tryggeste punkrockskive! Noen mener fortsatt at du må hate snuten, staten og kapitalen, tagge «Erna er ei hore» på hvert gatehjørne og farge håret med billakk for å holde det pønk, EuroTrash begs to differ.
https://www.facebook.com/EuroTrashBand/