MONSTER MAGNET klare for Bergen (7/3)

MONSTER MAGNET klare for Bergen (7/3)

 

Bergen – Garage

 

Mandag 7. mars 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

 

MONSTER MAGNET

 

C.C. NOK 450,- / 400,- v/BT-kort

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

29. januar i år slapp Spinefarm Records og UMG splitter nye remastrede utgaver av de klassiske albumene “Superjudge”, “Dopes To Infinity”, “Powertrip” og “God Says No”. Alle albumene inneholdt flust med ekstramateriale og ble utgitt som dobbel vinyl og dobbel CD der minst en side på vinylen og CD2 er forbeholdt bonuslåter. For å feire disse utgivelsene er bandet derfor ute på turne der de spiller låter fra disse fire albumene. Turneen heter March for an A&M Years Celebration Tour.

Dave Wyndorf: «Hey hey! We’re happy to be touring the A&M albums and hope to get into some deep cuts as well as the more obvious crowd pleasers. A lot of these songs have never been performed live and that makes it exciting for us and hopefully you too!

http://www.zodiaclung.com/
https://www.facebook.com/monstermagnet/