Hvitevarerockens fedre HURRA TORPEDO til Trondheim (4/3)

Hvitevarerockens fedre HURRA TORPEDO til Trondheim (4/3)

 

Trondheim – Byscenen

 

Fredag 4. mars 2016

 

HURRA TORPEDO

 

KONSERTEN ER UTSOLGT!!

18 år leg plikt

 

Facebook event

 

I det øyeblikket du som Nordmann trodde at bare aupairen kunne traktere hvitevarer, melder de etterhvert svært tilårskommede hvitevarerockerne i Hurra Torpedo at de atter har gått i kjeller og baderom og børstet støvet av sine velklingende hvitevarer. Ja mine Damer og herrer! Vi har herved gleden av å kunngjøre at en ny verdensturné for 2016 står for døren, en turné som vil strekke seg over flere helger og ta dem til opptil ett kontinenter. I mars vil de spille i flere norske storbyer og i april vil de vende tilbake til Øst-Europa. Dermed skulle det meste være dekket!