4 nye band klare for TRONDHEIM METALFEST

4 nye band klare for TRONDHEIM METALFEST

IHSAHN + tre band til er klare for høstens tøffeste eventyr i Trondheim. Britiske HACKTIVIST, belgiske ORACLES og svenske TWILIGHT FORCE kommer sammen med IHSAHN, den tidligere vokalisten i EMPEROR, til Trondheim i oktober for å spille under TRONDHEIM METALFEST 2016.

Ihsahn_16.jpg

IHSAHN
Tidligere kjent som frontfigur/gitarist i det legendariske svartmetallbandet Emperor, gjør plateaktuelle Ihsahn sin aller første konsert i Trondheim og vi gleder oss stort! Alle som kjenner til Ihsahn vet at her kan vi vente oss en maktdemonstrasjonen innen progressiv metall. Det nye albumet "Arktis" slippes 8. april.
https://www.youtube.com/watch?v=0VxbJb_Gs8w

HACKTIVIST [UK]
Som et av de aller hotteste bandene innen Djent-sjangeren for tiden, er britiske Hacktivist klare med sitt debutalbum "Outside The Box" som slippes 4. mars. Men sin signatur sound som blander rap-metall og moderne djentmetall, ligger dette an til et heftig liveshow med masse energi!
https://www.youtube.com/watch?v=_1AiCDcObFM

ORACLES [BE]
Med medlemmer fra ekstremmetallbandet Aborted, er Oracles fra Belgia, det nye hjertebarnet til Aborted-vokalist Sven De Caluwe. Dette er episk ekstremmetall med blanding av Sven´s hissige screamvokal og Sanna Salou´s forførende sangstemme. Debutalbumet "Miserycorde" slippes 1. juli.
https://www.youtube.com/watch?v=lNb-_4wG2uI

TWILIGHT FORCE [SE]
Det svenske powermetallbandet Twilight Force har siden starten i 2011 eksplodert i populæritet, ble nylig signet til Nuclear Blast og spiller både på årets Sweden Rock Festival og Sabaton Open Air. Det synges selvfølgelig om drager og fantasy, så her blir det overdose av epicness!
https://www.youtube.com/watch?v=Tp9SDaIdGmg 

 

Fra før av er SONATA ARCTICA, FINNTROLL, ABORTED, PAGAN’S MIND og WOLFHEART klare.

Festivalen arrangeres på Scandic Lerkendal i Trondheim mellom 6. og 8. oktober.

 

Billetter kjøper du her: https://tmf.hoopla.no/sales/tmf2016

 

TMF_bands_16_1.jpg

 

https://www.facebook.com/TrondheimMetalFest/

http://trondheimmetalfest.no/