HELLOWEEN tilbake til Rockefeller (10/2)

HELLOWEEN tilbake til Rockefeller (10/2)

Oslo – Rockefeller
 

Onsdag 10. februar
(
Dørene åpner kl. 19.00. Tidlig konsertstart.)

 

HELLOWEEN

 

+

 

RAGE
(Special guest)

+

CRIMES OF PASSION
(Support)

 

C.C. NOK 335,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

Vi kan trygt si at Helloween var et av de viktigste europeiske metallbandene på åttitallet – og fremdeles er de like populære hos sine mange fans. Inspirert av Judas Priest og Iron Maiden, med ekstra tempo, hadde de et lydbilde synonymt med dagens power metal. De har hatt en enorm innflytelse, og man kan argumentere med at artister som bl.a. Sabaton, Blind Guardian og Avenged Sevenfold mest sannsynlig ville hørtes helt annerledes ut uten Helloween.

Bandet har gitt ut femten studioalbum, inkludert mesterverkene "Keeper of the Seven Keys" Part 1 og 2, og har til sammen solgt over 8 millioner plater. Nå er de aktuelle med ”My God-Given Right” som kom i slutten av mai i fjor.