CATTLE DECAPITATION til Inferno

CATTLE DECAPITATION til Inferno

 

CATTLE DECAPITATION TIL INFERNO 2016

Det brutale deathgrind-bandet Cattle Decapitation er bekreftet til Inferno Metal Festival 2016! Bandet spiller på Inferno Metal Festival for første gang. Cattle Decapitation er velkjent for sin kamp mot dyremishandling, og er en av de få metal-band der budskapet treffer like hardt som musikken. Musikkstilen er brutal og treffer lytteren som ett hardt slag i trynet, og slik vil det også føles når de slipper all sin vrede løs på Inferno Metal Festival 2016!

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2016 LINE-UP:

MAYHEM – NILE – SODOM – EXODUS – MARDUK – SUFFOCATION – VADER – MYSTICUM – NIFELHEIM – GORGUTS – CATTLE DECAPITATION – ICS VORTEX – BLOOD RED THRONE – MÅNEGARM – ORDER – EL CACO – SAHG – VREDEHAMMER – CRAFT – MISTUR – THE 3RD ATTEMPT – THAW – PSYCROPTIC – MORK – LUCIFER’S CHILD – ORKAN – ABYSSION – SCARRED

 

CATTLE DECAPITATION

Cattle Decapitation er et deathgrind-band fra San Diego, California, og ble grunnlagt i 1996. Siden da har bandet gitt ut syv album, og de har bygget opp en stor fansskare. I fjor ga Cattle Decapitation ut sitt nyeste album «The Anthropocene Extinction» som fikk gode anmeldelser fra kritikere og er elsket av fansen. Bandet har kjempet mot dyremishandling ved hjelp av albumomslag som fremstiller dyr som behandler mennesker slik mennesker vanligvis behandler dyr. Deres musikk er brutal og ofte kompleks. Dette vil være en opplevelse du sent vil glemme når bandet endelig opptrer på Inferno Metal Festival for første gang!

http://www.cattledecapitation.com