PARKWAY DRIVE med venner på Rockefeller i morgen (26/1)

PARKWAY DRIVE med venner på Rockefeller i morgen (26/1)

 

Oslo – Rockefeller
 

Tirsdag 26. januar 2016

 

PARKWAY DRIVE

 

+

 

ARCHITECTS
(Special Guest)

 

+

 

THY ART IS MURDER
(Special Guest)

 

C.C. NOK 335,- + avgift

18 år leg plikt

 

Facebook eventside

 

Australske Parkway Drive fyller stadioner i hjemlandet og regnes som et av landets mest suksessrike hardcore-band. Siden starten har de sluppet fire album som har høstet gode kritikker. Nå tøyer de nok en gang sine egne grenser med sitt femte album ‘IRE’, som kom 25. september. Sist de spilte på John DEE i 2012, omtalte Musikknyheter dem som et av de beste livebandene innenfor sjangeren, så vi gleder oss veldig til å få oppleve dem på Rockefeller med et ferskt album i bagasjen. Du kan allerede nå forhåndsbestille det nye albumet her:

ParkwayDriveRock.com.