ONDT BLOD med releasekonsert på John Dee (20/1)

ONDT BLOD med releasekonsert på John Dee (20/1)

Oslo – John Dee
 

Onsdag 20. januar 2016

 

Releasekonsert

ONDT BLOD

 

Ieatheartattacks
(Support)

 

C.C. NOK 200,-

18 år leg plikt

 

Ondt Blod kom ut av intet og knuste seg inn på den norske rockescenen i 2013. Med breibeint hardcore, varme refrenger og iskald råskap har bandet både oppnådd P3-listing og et rykte som sceneknusere i undergrunns-Norge. Etter to EP-er og singlene ”Frykt og Avsky”, ”Hvit Støy”, ”Nye Lydspor” og ”Symbola” er Ondt Blod endelig klar med sitt etterlengtede debutalbum ”Finnmark”! Musikknyheter gir 10/10 og både NRK P3 og Dagbadet triller femmeren på terningen!

”Finnmark” er en hyllest av et fylke på toppen av volds og selvmordsstatistikker, en livsbejaende langfinger til alt sør for Saltfjellet pakket inn i harde gitarer og desperat vokal.

Fra hardcorebangere som ”9900 Sodoma” til groovy rockelåter med allsangvennlige refrenger som ”Nye Lydspor” er det et gjennomgående driv, meloditeft og spilleglede, som få andre evner å levere i den lille klubben omtalt som musikknorge.

Albumet er produsert av Yngve Andersen (Blood Command, Frk. Fryd, Hold Fast, Fasit) og Ariel Joshua Sivertsen (Cazadores, The Wolves), og ble spilt inn på Kysten studio i Tromsø. Platen kan høres fra en scene for første gang på John DEE 20. januar. Vi gleder oss!

Ieatheartattacks er en threepiece hardcore/punk outfit du ikke vil gå glipp av. Med en "in-your-face"-opptreden, går bandet på og holder et energisk og intenst sett som etterlater deg med følelsen av at du nettopp har blitt sparka i trynet. De har delt scene med band som Jesus Fucking Christ, Barren Womb, Shevils, The Good The Bad And The Zugly og METZ.

Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.