VALENTOURETTES med ekstrakonsert (8/1)

VALENTOURETTES med ekstrakonsert (8/1)

 

Oslo – Rockefeller


Fredag 8. januar 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

VALENTOURETTES speller Jokke
(Ekstrakonsert!)

JoVix
(Support)

 

C.C. NOK 270,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billett kjøper du her

Facebook Eventside

 

Jokkes to gamle backingband, Valentinerne og Tourettes, holder liv i Jokkes udødelige rockesanger og enestående hverdagspoesi. Konserten 4. desember var utsolgt, men fortvil ikke, det blir ekstrakonsert 8. januar! Dermed åpner Valentourettes konsertåret 2016 på Rockefeller – selveste jubileumsåret vårt! Valentourettes har fylt huset til randen hver eneste gang de har spilt her, og har vært fast inventar i over 10 år. Nå kommer bandet tilbake for å løfte taket nok en gang! NB! Høy allsangfaktor.