4 nye band til Trondheim Metalfest 2016

4 nye band til Trondheim Metalfest 2016

FINNTROLL, ABORTED, PAGAN’S MIND og WOLFHEART kommer alle til Trondheim Metalfest 2016. Festivalen arrangeres mellom 6. og 8. oktober på Scandic Lerkendal. Fra før av er SONATA ARCTICA klare.

 

6.-8. Oktober 2016 setter Trondheim Metal Fest i gang for 7. år på rad og vi er utrolig stolte av å kunne presentere de første artistene. Festivalen foregår på et av Norges største konferansehotell, Scandic Lerkendal, noe som gjør dette til en helt unik festivalopplevelse. 3 dager med 38 artister, på et stort konferansehotell i Trondheim, vi snakker tidenes høstferie!

Bort med telt og gjørme, her våkner du på hotellrommet og tusler rett ned i festivalområdet for en bedre frokost, for så å ta del i noen av de mange aktivitetene festivalen har å by på, bl.a. festivalkino, meet&greets, spennende utflukter, quiz, listening parties, familiedag med spennende aktiviteter for hele familien eller kanskje få på noe blekk på kroppen, ved å besøke vår festivalmesse som inneholder et 20-talls stands med variert innhold. På kvelden er det klart for musikk, fordelt på 3 scener, og ikke minst, vår karaokebar i hotellets Skybar med panoramautsikt over hele Trondheim by, noe som ble en megasuksess i år!

For billetter, hotellpakker og mer festivalinfo, klikk deg inn på http://trondheimmetalfest.no
Følg også festivalen på facebook: http://www.facebook.com/trondheimmetalfest.no

Festivalen sparker i gang oppkjøringen til neste års festival med disse artistene:

SONATA ARCTICA (FIN)
Sonata har allerede blitt annonsert, men disse powermetall-legendene trenger vel neppe noen introduksjon! De gjør sin eneste Norgeskonsert i 2016 på Trondheim Metal Fest og er headliner den ene dagen. Dette blir et fyrverkeri av et show som du ikke kan gå glipp av! Det ryktes også at et nytt album dukker opp på høsten, vi venter i spenning!

FINNTROLL (FIN)
Nok et legendarisk band fra Finland, denne gangen i folkemetall-sjangeren. Dette blir bandets første besøk til Trondheim og de som har sett bandet før, vet at her blir det liv både på og foran scenen. Har du ikke sett de før? Da er det bare å glede seg!

ABORTED (BEL)
Endelig kommer det Belgiske dødsmetallbandet til Trondheim Metal Fest! Festivalen har prøvd å booke de flere ganger, men det har ikke passet med turneplanene. Men denne gangen klaffet det! Bandet har nærmest kultstatus innen sjangeren og er kjent for sine brutale og energiske liveshows, dette blir garantert et høydepunkt!

PAGAN´S MIND (NOR)
Nok et band som neppe trenger noen introduksjon, og regnet av mange som Norges største progmetallband. Med Nils K. Rue i spissen (kjent fra The Voice) er dette en kraftpakke av dimensjoner, som også er kjent for sine episke livekonserter. De ga nylig ut live-dvd´en "Live at Center Stage", filmet fra ProgPower festivalen i USA og det ryktes et nytt album i 2016.

WOLFHEART (FIN)
I 2014 dukket det opp et ukjent band (ihvertfall for oss) på radaren vår. En titt på bandets musikkvideo, og vi var solgt! De spilte på festivalen i 2014 og ble for mange, festivalens store overraskelse. Nå er de igjen aktuelle med nytt album og tar turen tilbake til Trondheim med sin brutale og episke melodiøse dødsmetall. Med frontfigur og "mastermind" Tuomas Saukkonen i spissen, ligger det an til et gledelig gjensyn med et fantastisk liveband! De ble for øvrig også annonsert nylig for neste års Summer Breeze festival, etter å ha spilt der også i 2014. Så det er ikke bare vi som har latt oss trollbinde av denne mektige maktdemonstrasjonen av et metallband, anbefales! 

 

http://trondheimmetalfest.no

http://www.facebook.com/trondheimmetalfest.no