EL CACO releasekonsert (9/1)

EL CACO releasekonsert (9/1)

Oslo – Rockefeller

 

Lørdag 9. januar 2016
(Dørene åpner kl 20:00)

 

EL CACO

 

+

 

PIL & BUE
(Support)

 

C.C. NOK  250,- + avgift

18 år leg plikt

 

Billetter kjøper du her

Facebook Event

 

En herlig kveld med R-O-C-K! Lillestrøm-trioen er straks aktuelle med sitt etterlengtede album "7", og det skal feires med en real releasefest på Rockefeller! Forrige album "Hatred, Love & Diagrams" fikk kjempekritikker over hele linja, bl.a. en sekser i RB og femmere i VG, Dagbladet og GAFFA. Musikknyheter ga 8/10 og skrev at bandet "Befester posisjonen som Norges beste hardrock band".

Pil & Bue er en energisk og spennende duo som består av Petter Carlsen og Aleksander "Kosten" Kostopoulos. Musikken spenner seg fra melodiøs pop til hard progrock særpreget av en storslått vokal som gir deg gåsehud mellom tærne. Bandet slipper sitt andre album, Forget the Past, Let’s Worry About The Future (Level2), på Name Music 29. januar.