KING CRIMSON med dobbelkonsert i Oslo neste høst (26/9 + 27/9)

KING CRIMSON med dobbelkonsert i Oslo neste høst (26/9 + 27/9)

Sentrum Scene
Mandag 26. september + Tirsdag 27. september

KING CRIMSON

Det legendariske progrock-bandet King Crimson kommer til Norge! Bandet vil spille to eksklusive konserter på Sentrum Scene i Oslo 26. og 27. september 2016. Dette blir både julaften og 17. mai på en gang!

King Crimson ble dannet i London i 1968, og har vært toneangivende innenfor flere avarter innen rocken i snart 50 år. Bandet implementerer både jazz, folk og psykedelia i musikken sin, og albumdebuterte med legendariske "In the Court of the Crimson King" i 1969, som bl.a. inneholdt "21st Century Schizoid Man". Foreløpig siste studioalbum kom i 2003, i form av "The Power to Believe".

King Crimson er ikke ofte ute på veien – så dette blir en unik mulighet til å se et av verdens aller mest legendariske band live! Bandet spiller både 26. og 27. september på Sentrum Scene i Oslo. Gå ikke glipp av denne enestående sjansen! Det blir unummererte sitteplasser i hele lokalet.

King Crimson består av Robert Fripp, Mel Collins, Tony Levin, Pat Mastelotto, Gavin Harrison, Jakko Jakszyk og Bill Rieflin.

Billetter i salg fredag 27. november kl. 09.00.

Bill. kr. 620,- + bill.avg. 18 år leg. Unummererte sitteplasser. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.