HELLOWEEN til Oslo (10/2)

HELLOWEEN til Oslo (10/2)

Rockefeller – Onsdag 10. februar 2016
HELLOWEEN

Special guest: Rage
Opener: Crimes of Passion

Helloween til Rockefeller!

Vi kan trygt si at Helloween var et av de viktigste europeiske metallbandene på åttitallet – og fremdeles er de like populære hos sine mange fans. Inspirert av Judas Priest og Iron Maiden, med ekstra tempo, hadde de et lydbilde synonymt med dagens power metal. De har hatt en enorm innflytelse, og man kan argumentere med at artister som bl.a. Sabaton, Blind Guardian og Avenged Sevenfold mest sannsynlig ville hørtes helt annerledes ut uten Helloween.

Bandet har gitt ut femten studioalbum, inkludert mesterverkene "Keeper of the Seven Keys" Part 1 og 2, og har til sammen solgt over 8 millioner plater. Nå er de aktuelle med "My God-Given Right" som kom i slutten av mai.

Billetter i salg torsdag 20. august kl. 09.00.

Bill. kr. 355,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.