HELLBOTN 2015

HELLBOTN 2015

HELLBOTN METALFEST er en fersk metalfestival som så dagens lys i midten av august i fjor. Nå står andreutgaven rett for dør på Kolben Kulturhus på Kolbotn og også i år har arrangøren Sounds of Unity fått ordnet et flott program som blant annet består av grilling, DJ-er og flere gode band på scenen. Det meldes om godt billettsalg fra Kolbotn, og har du tenkt deg ivei og enda ikke har sikret deg billett, kan det vel være lurt å gjøre noe med det ganske så kjapt.

 

DØDHEIMSGARD

EXECRATION

FORCEFED HORSEHEAD

FURZE

NEKROMANTHEON

DYSTOPIA NÅ! 

 

DJ’s:

DJ Fenriz, DJ Stressminister, DJ Metalbastard og DJ Kolden Shower

 

 

Kolben Kulturhus, Kolbotn

21/8 – 22/8

Kl 18:00

Hellbotn_poster_15.jpg

Litt om line-upen:

Dette blir fett! For Nekromantheon sin del er dette den eneste konserten disse Spellemannsvinnerne gjør i år, i Norge vel å merke. De lokale heltene er mye ute i verden og spiller, derfor gleder det arrangørene ekstra stort at de velger å komme hjem til Hellbotn.

Execration (delvis fra Kolbotn) har også vunnet Spellemann, og Furze har ikke spilt live før, på tross av stor popularitet og kred i miljøet.

Dystopia Nå! består av snart store gutter fra Kolbotn og Ås, de øver på Kolben så dette er lokaler de kjenner godt, selv om de sjeldent opptrer live.

Dødheimsgard har nylig sluppet skive, og er vel som gamle travere å regne, og som mange kjenner til. 

DJ Fenriz, mer kjent som Gylve Nagell fra Darkthrone, er også med på laget, også han fra Kolbotn og svært populær som lokalpatriot og DJ!  

Platesjappa Katakomben kommer med stand, så det vil bli fullt mulig å skaffe seg noen fete skiver! Flere av banda kommer også med merch, og er man rask man kan også sikre seg sin egen Hellbotn t-skjorte!

 

Litt praktisk info:

Hellbotn arrangeres på Kolben Kulturhus / Strandliveien 1 / 1410 Kolbotn.

Egen inngang på baksiden av bygget, mot Kolbotnvannet (Sal 4)

Hellbotn har ID 18 år.

Festivalpass: NOK 580,-
Dagspass fredag: NOK 345,-
Dagspass lørdag: NOK 345,-

Billetter kjøpes her: https://sou.hoopla.no/sales/1671395444/

Arrangørene fyrer grillen kl 18.00 og de stenger dørene kl 02.00 begge dager. Det går sene tog og nattbusser til Oslo fra Kolbotn/Oppegård. Sjekk ruter.no for nærmere informasjon.

Konsertene starter noe senere, men Sounds of Unitys Mette Mannerd anbefaler alle å møte opp litt tidlig for de beste plassene! Lokalet er ikke stort og det vil bli nokså fullt!

På Hellbotn går du hverken sulten eller tørst! Grillen er plassert på uteserveringa på baksiden av Kolben mot Kolbotnvannet,og både Hellburgern og Hank-pølsene kan varmt anbefales! Det er også her ute DJ’ene snurrer plater og lager god stemning. Og alle konsertene skjer under tak, så alle burde klare å holde seg tørre om det skulle komme en skur. I år kan baren tilby San Miguel på tapp, samt cider, brus, kaffe og vin. De tar selvfølgelig kort! 

Arrangørene gleder seg til to gode augustkvelder med fet musikk, hyggelige folk, heavy grillmat og som alltid god stemning!

 

https://www.facebook.com/events/1656607907894186/