The Neal Morse Band til Rockefeller mandag 20. juli

The Neal Morse Band til Rockefeller mandag 20. juli

Dette er snadder for prog-menigheten! Neal Morse kommer til Oslo og John DEE, og med seg på laget har han bl.a. Mike Portnoy (Dream Theater)! Herr Morse er kjent fra legendariske Spock’s Beard, men også fra en mengde soloalbum og diverse suksessfulle samarbeid. Han og bandet er aktuelle med albumet "The Grand Experiment" som fikk gode kritikker da det kom i februar i år. Han slapp også soloalbumet "Songs From November" i fjor. Dette blir stas!

Bill. kr. 350,- + bill.avg. 18 år leg.
http://www.billettservice.no/event/neal-morse-band-billetter/460925
Dørene åpner 20:00

Til info:
Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas