Saint Vitus spiller på Blå tirsdag 16. juni

Saint Vitus spiller på Blå tirsdag 16. juni

Saint Vitus kommer på et etterlengtet norgesbesøk igjen, denne gang med et spesiallaget liveset sammen med vokalisten Scott Reagers!

Scott Reagers er av av gründerene bak Saint Vitus og var allerede vokalist i bandet som ble det Saint Vitus, nemlig TYRANT. Hav var vokalist på det lagendariske og selvtitlerte ‘Saint Vitus’albumet fra 1984 for han forlot bandet i 1986. Reagers returnerte senere i 1994 og var med på ‘Die Healing’ fra 1995 for han igjen forlot bandet året etter.

The Devil And The Almighty Blues

Da 60-tallet ble til 70-tallet oppstod det et stort musikalsk veiskille. Den amerikanske bluesen hadde fått herjet med ungdom på begge sider av Atlanteren lenge nok til at blues-avarten rock’n’roll måtte ekspandere eller dø. Den døde ikke, den ekspanderte i alle mulige retninger!

Nå, en haug med år senere har vi gleden av å presentere The Devil and the Almighty Blues som rendyrker bluesbasert rock, tungt uten å bli metal, sakte uten å være doom, blått uten å bli gubbete.

bandet er i disse dager aktuell med sitt selvtitulerte som er langt fra radiovennlig, til gjengjeld har dette blitt til et av de tyngste og tøffeste bluesbaserte albumene som noen gang er gitt ut i Norge!

Billett kr. 300,- + bill.avg. 20 år leg.
http://www.billettservice.no/event/460311
Dørene åpner 20:00.

Av Jon Petter Kaalaas