Red Fang spiller på John Dee torsdag 18. juni

Red Fang spiller på John Dee torsdag 18. juni

Stonerrockerne Red Fang fra Portland, Oregon kommer tilbake til John DEE!

De er aktuelle med det kritikerroste tredjealbumet “Whales and Leeches”. Plata har bl.a. fått 4/5 av AllMusic: "Offering up a skuzzier, more thoroughly beer-soaked and shirtless take on early Mastodon, the Portland, Oregon band deliver an album that manages to get psychedelic without abandoning the non-stop riff-fests that made their first two albums such a welcome change of pace". Sist de besøkte oss var på et utsolgt John DEE i mars i fjor. Der beviste de at de virkelig er et liveband å regne med. Gjør deg klar for en helaften med masse skjegg og rock i skjønn forening!

Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
http://www.billettservice.no/event/red-fang-billetter/459971

Til info:
Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Døren til John DEE åpner kl. 20.00.

Av Jon Petter Kaalaas