Cannibal Corpse til Union Scene mandag 15. juni

Cannibal Corpse til Union Scene mandag 15. juni

De amerikanske death metal-heltene i Cannibal Corpse kommer til Drammen i sommer! 15. juni. Bandet ble dannet i 1988, og med 13 studioalbum i diskografien er de sammen med band som Morbid Angel og Deicide blant dødsmetallens pionerer. De er også av de bestselgende bandene i sjangeren noensinne. Cannibal Corpse har vært kontroversielle på grunn av en voldsom horror- og splatterestetikk i tekster og artwork, som har gjort at deler av bandets katalog har vært forbudt i flere land. Albumet «A Skeletal Domain» kom i september 2014 og fikk god mottakelse både bant anmeldere og fans verden over.

Billett kr. 285,- (ordinær), 250,- (medlemspris og student) + bill.avg.
Dørene åpner 20:00.

Av Jon Petter Kaalaas