FIVE FINGER DEATH PUNCH & PAPA ROACH til Oslo (5/11)

FIVE FINGER DEATH PUNCH & PAPA ROACH til Oslo (5/11)

Sentrum Scene – Torsdag 5. november


FIVE FINGER DEATH PUNCH
+
PAPA ROACH

Special guest: Devil You Know

For en metal-pakke vi lanserer her! Five Finger Death Punch og Papa Roach drar på turné sammen, og med seg har de Devil You Know som special guest! Bandene startet en kampanje i slutten av mai der de ba publikum legge inn ønsker om hvilke byer bandene skal besøke på denne Europaturnéen. Resultatene er nå klare, og vi er stolte og glade over å annonsere at bandene kommer til Sentrum Scene i Oslo 5. november.

Five Finger Death Punch fra Las Vegas albumdebuterte tilbake i 2007 med "The Way of the Fist", og har siden vokst seg større og større for hver utgivelse. I løpet av 2013 ga de ut to studioalbum, "The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell" volum 1 og 2. Begge platene debuterte på 2. plass på Billboard! Videoen til låta " Wrong Side Of Heaven" er sett nesten 30 millioner ganger på YouTube – se den her. Vi venter i spenning på deres sjette album "Got Your Six", som etter planen blir sluppet 28. august. Five Finger Death Punch ble sist sett sammen med Judas Priest og Def Leppard i Oslo Spektrum i forrige uke.

California-bandet Papa Roach er aktuelle med sitt åttende album "F.E.A.R.", som kom tidigere i år. Skiva debuterte på 15. plass på Billboard Top 200, og en 13. plass på den britiske albumlisten. I Storbritannia er dette den beste plasseringen de har hatt siden "Lovehatetragedy" (2002). Videoen til andresingelen "Gravity" er ute nå, og kan sjekkes her. 2015 markerer også 15-årsjubileet for gjennombruddsalbumet "Infest", som alene har solgt over 8 millioner eksemplarer på verdensbasis! Ved forrige besøk solgte de ut John DEE (2013).

Metalcore-supergruppa Devil You Know er med som special guest, for å gjøre dette til en komplett kveld! Bandet består av folk med bakgrunn i band som bl.a. Killswitch Engage, Fear Factory, All Shall Perish, Devolved og Blood Has Been Shed. De er aktuelle med debutalbumet "The Beauty of Destruction", som kom i fjor.

Billetter i salg onsdag 17. juni kl. 09.00.

Bill. kr. 340,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133