WITH FULL FORCE 2015

WITH FULL FORCE 2015

Den 22. utgaven av WITH FULL FORCE OPEN AIR arrangeres mellom 3. og 5. juli på en flyplass utenfor den tyske byen Leipzig. Siden starten i 1994 har drøssevis med store og små band spilt under denne festival, og i år har de huket tak i HEAVEN SHALL BURN, PARKWAY DRIVE og IN FLAMES som headlinere. Sammenlignet med de riktig store festivalene, er ikke dette de aller største headlinerne, men med band som SICK OF IT ALL, KREATOR, CARCASS, LAMB OF GOD, AGNOSTIC FRONT, ESKIMO CALLBOY, ARCH ENEMY, FEAR FACTORY, SUICIDE SILENCE, TERROR, DEEZ NUTS, RAISED FIST og ENTER SHIKARI, som også blir å se på festivalens scener, ligger alt til rette for en bra festival med variert og mye god metal. Selvfølgelig er det flere godbiter de har å by på og vi nevner bare i tilfeldig rekkefølge BELPHEGOR, DR LIVING DEAD, OBITUARY, RED FANG, ROTTEN SOUND, ROTTING CHRIST og SYLOSIS.

De norske bidragene på scenekanten er i år 1349 og AURA NOIR.

PROGRAMMET ER IKKE KLART ENDA, MEN HER ER BANDA SOM SPILLER:

WFF_bands_15_3.jpg

Vi kommer tilbake med program når det er tilgjengelig.

Når festivaler som Wacken Open Air, Headbangers Open Air og Summer Breeze er utsolgt, kan WITH FULL FORCE være en knallgodt alternativ om du ønsker deg en tur til Tyskland for å oppleve festivallivet.

For mer info om hvordan du kjøper billetter, hvordan komme seg til WITH FULL FORCE enklest mulig eller siste nytt fra festivalen, sjekk innom våre egne WITH FULL FORCE sider eller festivalens egne hjemmesider .

 

WFF_2015_Banner_468x60.gif