Aeternus inntar Hulen fredag 15. mai

Aeternus inntar Hulen fredag 15. mai

Bandet ga i 2013 ut sitt syvende studio album "…And the Seventh His Soul Detesteth" og har siden plateslipp turnert i Norge og Europa, samt opptrådt på noen av de største metal festivalene innen sjangeren. Festival opptreden i USA står for tur, og i den anledning ønsker bandet å "varme opp maskineriet" på hjemmebane!

Bergensbandet Aeternus ble dannet av Ares i 1993, og regnes som en pionèr i sjangeren bandet definerer som "Dark Metal".

Aeternus var tidlig ute i den Norske ekstrem metal sjangeren og skapte tidlig et eget sound, og skilte seg ut fra de fleste black metal band på den tiden, da ved å ha et mørkere og hardere uttrykk ved å inkorporere elementer fra death metal-sjangeren. Aeternus debuterte med demoen «Walk My Path» allerede i 1994 og I sine 22 års eksistens har bandet gitt ut 7 studioalbum og gjort flere turnèer i Europa med legendariske band som : Deicide, Cannibal Corpse, Mayhem, Marduk, Emperor, Behemoth, Taake, 1349, Aura Noir og Helheim, for å nevne noen.

Billett kr. 170 inkl. avgifter. 20 år leg.
https://hulen.ticketco.no/aeternusmai2015
Dørene åpner 21:00

Av Jon Petter Kaalaas