The Dictators NYC inntar scenen på Pokalen søndag 17. mai

The Dictators NYC inntar scenen på Pokalen søndag 17. mai

Gikk du glipp av konserten de hadde i ’96 med Hellacopters på Last Train? Du får ikke sett Hellacopters, men du får settt The Dictators NYC på selveste nasjonaldagen vår. Gjett om det blir en skikkelig folkefest på Pokalen 17. mai. Velkommen til et skikkelig haraball!

Starta opp i 1973 har proto punkerne fra The Dictators gitt ut 4 studioalbum, et par liveskiver. Opp og nedturer, pauser, nye bandmedlemmer, nye band; Manitoba’s Wild Kingdom etc. blablabla.. De har gjort mye tøft, ok. Men siden 2011 har gutta fra The Dictators NYC (siden Andy Shernoff, tidligere frontmann og låtskriver, ikke er med) turnert land og strand. Handsome Dick Manitoba, Ross The Boss, og JP “Thunderbolt” Patterson tar med seg Dean “The Dream” Rispler og Daniel Rey, heller ikke et utkjent navn i punk historien, på tur og besøker Oslo!

Billett kr. 250 inkl. avgifter. 20 år leg.
http://www.billettservice.no/event/446071
Dørene åpner 20:00

Av Jon Petter Kaalaas