TONS OF ROCK 2015 med programslipp

TONS OF ROCK 2015 med programslipp

TONS OF ROCK 2015. PROGRAMMET ER KLART.

18-20. juni går den andre utgaven av Tons of Rock Festivalen på Fredriksten Festning i Halden  av stabelen.  Allerede på første året etablerte festivalen seg som Norges største rock & metal festival og  nå er alt klart for en ny heidundrende festhelg på grensen til Sverige. 2015 vil by på et variert og eksklusivt program. Band som Twisted Sister, Venom, Testament, Kreator, Backyard Babies & Parkway Drive gjør sine eneste konserter i Norge i 2015 på Tons of Rock, og når man i tillegg får konserter med band som In Flames, Opeth, Gojira, Seigmen, DumDum Boys, Mayhem, Graveyard og en rekke andre band, så er det duket for en strålende sommerhelg på Fredriksten Festning.

Nå er programmet og spilletider for Tons of Rock 2015 klart.  Vi er og veldig glad for å kunne presentere 4 nye band til Tons of rock.

GJÖRME: Ekstremt lovende groovy rockeband fra Moss.

https://www.facebook.com/pages/Gjörme/273135162729115

RAMMSUND: Heidundrandes Rammstein tolking på nynorsk.

https://www.facebook.com/rammsund

IRON MADE´EM: Norges feteste tribute til verdens feteste metalband.

https://www.facebook.com/ironmaidennorway

KISS TRIBUTE: Kiss Army Norge kommer til Tons of Rock med Kiss covention og selvsagt Kiss tribute band.

https://www.facebook.com/kissarmynorway

TonsOfRock_Bands_15_4.jpg


TONS OF ROCK 2015

Billetter til Tons of Rock:

 http://www.billettservice.no/artist/tons-of-rock-billetter/935524

www.tonsofrock.no

 https://www.facebook.com/TonsOfRockFestival

FRA FESTIVALSJEF SVEIN BJØRGE:

"Arbeidet og fremdriften på Tons of Rock flyter som det skal gjøre nå.
Billettsalget er godt over fjoråret, og organisasjonen fungerer utmerket. Vi vet at vi kan tilby en enda bedre festivalopplevelse enn i fjor, på det som vel må være Norges mest spektakulære festivalarena.
Vi opplever en voldsom "boost" i markedet, og er sikre på at flere og flere vil besøke Norges nye store rock- og metalfestival i årene fremover.
Billettsalget forteller også at flere ønsker å være alle 3 dagene, og campingbilletter selges da også betydelig mer enn i fjor.
I fjor markerte vi oss som årets store nykommer i festival-Norge. I år skal vi bli bedre på alt, og tilby en festivalopplevelse som matcher de beste!»