TONS OF ROCK BANDKONKURRANSE 2015!

TONS OF ROCK BANDKONKURRANSE 2015!

TONS OF ROCK BANDKONKURRANSE 2015!

18-20. Juni går den andre utgaven av Tons of Rock Festivalen på Fredriksten Festning i Halden av stabelen! Allerede første året etablerte festivalen seg som Norges største rock- & metalfestival. Nå er alt klart for en ny heidundrende festhelg på grensen til Sverige. 2015 vil by på et variert og eksklusivt program. Band som Twisted Sister, Venom, Testament, Kreator, Backyard Babies & Parkway Drive gjør sine eneste konserter i Norge i 2015 på Tons of Rock, og når man i tillegg får konserter med band som In Flames, Opeth, Gojira, Seigmen, DumDum Boys, Mayhem, Graveyard og en rekke andre band, så er det duket for en strålende sommerhelg på Fredriksten Festning.

Tons of Rock er opptatt av hva som beveger av ny musikk både i Norge og Internasjonalt. Derfor har vi i samarbeid med Indie Recordings & Headbanger.no satt i gang en bandkonkurranse. Dette er siste sjanse for band å bli med og spille på Tons of Rock 2015!

Hvordan Delta?

Vi søker rock og metalband, og bandene melder seg på ved å sende en mail til redaksjon@headbanger.no
I den mailen legger du ved link til en låt og link til bandets Facebook side. Band kan melde seg på frem til 15.Mai hvor vi da plukker ut 20 band som går til finalen. De 20 finalisten blir presentert på headbanger.no. Her kan man stemme på det bandet man liker best, og det bandet som har flest stemmer innen konkurransen avsluttes 28.Mai vinner konkurransen.

Eksklusiv premie til vinneren

Det er ikke noen småpremie som venter på bandet! Vinneren av Tons of Rock bandkonkurranse 2015 får:

Spille på Tons of Rock 2015. Inkludert er festivapass, catering, backline, crew & hotell.

Tilbud om utgivelsesavtale med Indie Recordings

Intervju med Headbanger.no

www.tonsofrock.no

https://www.facebook.com/TonsOfRockFestival

Billetter: http://www.billettservice.no/artist/tons-of-rock-billetter/935524