THE HELL OVER EUROPE TOUR 2014

THE HELL OVER EUROPE TOUR 2014

 
BLASTPHEMY PRODUCTIONS

presenterer

 

ABORTED

ORIGIN

EXHUMED

MIASMAL

 

Pokalen Pub
Oslo

25. november 2014

 

 

Billetter får du kjøpt her
http://www.billettservice.no

 

https://www.facebook.com/BlastphemyProduction

 

Aborted_14_1.jpg

ABORTED er et belgisk death metal band som ble dannet i Waregem, i 1995. Bandet består i dag av vokalist, grunnlegger og eneste gjenværende originalmedlem, Sven de Caluwé, gitaristene Danny Tunker og Mendel Bij De Leij, bassist JB Van Der Wal, og trommis Ken Bedene. Bandmedlemmene kommer fra Belgia, Nederland og USA. ABORTED har gitt ut åtte studioalbum, to EP-er og en live DVD.

Musikkguiden Allmusic.com har uttalt at ABORTED har vokst inn i rollen som viktige bidragsytere til death grind sjangeren og beskrev bandets stil som "unrestrained grindcore savagery and meticulously crafted death metal technicality". Tøft er det iallefall.

 

Origin_14.jpg

ORIGIN er et amerikansk death metal band fra Topeka, Kansas. Bandet ble dannet i 1998 og de er anerkjent av både metaljournalster og fans som et teknisk brutalt death metal band.

ORIGINs musikk er preget av flere konkrete vanskelige spilleteknikker, blast beat, flere varianter av growl samt arpeggios og sweep picking på både gitar og bass. Låtene har ofte skiftende taktart. På tross av bandets obskuritet, extreme variant av death metal og deres totale mangel av en offisiell hjemmeside, greide bandet å få en liten hit i sitt hjemland med sitt fjerde studioalbum "Antithesis".

 

Exhumed_14.jpg

EXHUMED er et amerikansk death metal band fra San Jose, California. Bandet spiller oldschool death metal influert av tidlig Carcass og Entombed og de er kjent for sine gore-inspirerte tekster. EXHUMEd har hatt en veldig ustabil lineup siden oppstarten i 1990 og de tok en pause mellom 2005 og 2010. Gitarist og vokalist Matt Harvey er eneste gjenværende originalmedlem.

EXHUMED har gitt ut seks fullengdere, to av dem etter reunionen i 2010.

 

Miasmal_14.jpg

MIASMAL er et death metal band fra Gøteborg, Sverige og de ble dannet i 2007. Har gitt ut to album der det siste kom på Century Media. Band som Entombed, Bolt Thrower, Autopsy, Dismember, Benediction og Disfear kommer ofte opp når man skal sammenligne musikken til MIASMAL.

 

Poster_Aborted_Oslo_14.jpg