NIGHTMARE ON HALLOWEEN PART II

NIGHTMARE ON HALLOWEEN PART II

NIGHTMARE ON HALLOWEEN MED GOTHMINISTER & FRIENDS

 

Fredag 31. oktober 2014

VULKAN ARENA
Oslo
 

Årets skumleste fest! For andre år på rad; gjør deg klar til en storslått Halloweenfest med Gothminister, Mariann Rosa, Gotham Nights, POGO LOCO, DJs, kostymekåring og mye mer! Velkommen til spøkelseshuset på Vulkan!

Halloweenparty_Vulkan_14_1.jpg

LINE UP

GOTHMINISTER
Horror- gigantene i Gothminister opptrer med en eksklusiv Norgeskonsert på Nightmare on Halloween. Bandet har turnert i mer 40 land på verdensbasis. Gothminister slapp i fjor sitt 5 studioalbum, "Utopia", et konseptalbum med en påkostet unik horrorfilm og livekonsert med en spilletid på mer enn 1 time og 20 minutter . Albumet ble meget godt mottatt i utlandet, topp 4 på de tyske A- listene, topp 13 på de Europeiske A- listene, for ikke å nevne topp 100 plassering på de tyske offisielle salgslistene.
Gothminister vekte oppsikt blandt presse og fans med sitt kompromissløse horror- show i fjorårets utgave av norske Melodi Grand Prix. Bandet (kunne by på sin egen gærne predikant) bydde på sultne, blodige zombier og humoristiske innslag balansert på en slakterknivs sylskarpe knivegg. Det ble spesielt lagt merke til da Gothminister og MGP- vertinne Jenny Skavland poserte med Skavlands avsagde hode som ble brukt i den norske zombie- filmen "Død Snø".
I år som i fjor, byr Gothminister på velrenommerte gjesteartister på scenen. Dette er artister som knapt trenger en egen introduksjon, og vi nevner;
GEIR BRATLAND, keyboardist i Norges største musikkeksportvare; DIMMU BORGIR
MARIANGELA, vokalist i TRISTANIA, som har hatt stor internasjonal suksess og bla.varmet opp for NIGHTWISH

På scenen blir det dessuten slagsmål med varulver, hekser og zombier og halshugging med motorsag. Og da har vi enda ikke røpet alt! Dette showet må oppleves. Dette er Gothministers eneste show i Norge i 2014.

http://www.gothminister.com
https://www.facebook.com/officialgothminister

MARIANN ROSA
MARIANN ROSA er kjent som den utagerende vokalisten i Surferosa, som turbo-fest DJ, hardtsparkende catwalk-modell og fra en rekke opptredener på TV. Mariann slipper ny singel i 2014, og vil gjøre verdenspremiere på noen av sine nye låter.

https://www.facebook.com/pages/Mariann-Rosa-Fanpage/167264626632898?fref=ts
http://www.mariannrosa.com/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

GOTHAM NIGHTS

Norges lengstlevende gothklubb Gotham Nights (dannet i 1995) forener i år også krefter med dette stjernelaget, og stiller selv med DJ-team av første klasse innenfor gothrock og relatert musikk som post-punk, darkwave, deathrock med mer. Gotham var også først ute i Oslo med å arrangere Halloweenparties, og kan skilte med lang tradisjon for fantastiske kostymer og høy "halloweenfaktor".
Gotham Nights lager mørk dansegulv feber i kjeller’n på Vulkan Arena, langt nede i «crypten» på Pokalen.

http://www.gothamnights.com/
https://www.facebook.com/gothamnightsoslo

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DJs

DJ TOBY DAMMIT
Trommeslager i Iggy Pop og Iggy & The Stooges, og har tidligere spilt med kult-legender som bla.The Residents og Swans

DJ Halfface
GOTHMINISTER`s tidligere keyboardist, med bakgrunn fra den legendariske klubben So What! , Kraftwerk, Maiden m.m.

DJ T1 wired beats
POGO LOCO’s pønke-teknolog med 80-talls fetish! Spiller ellers som DJ på klubbkonseptet djukeboks og ElektroStat festival.

https://www.facebook.com/T1wiredbeats
https://www.mixcloud.com/DJT1/

I tillegg spiller Gotham Nights DJene Perkybat, Demonica, Soulmachine og Specimen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Kostymekåring

Nightmare on Halloween kårer årets beste kostymer og deler ut en rekker priser og premier i ulike kategorier. Den gjeveste prisen er Nightmare King og Nightmare Queen, hvor begge vinnere bl.a. får sin egen inngraverte Halloween pokal. Kostymekåringen er i samarbeide med Festmagasinet Standard og klesbutikken Hevn.

I tillegg blir det en egen "selfie scene" hvor publikum får tatt sitt bilder av seg selv til posting i sine egne sosiale media og profesjonelt bilde av fotograf.

 

www.facebook.com/NightmareOnHalloween
http://instagram.com/nightmareonhalloween
https://twitter.com/Halloweenfesten

Halloweenparty_Vulkan_14_3.jpg

Billetter i forsalg her:

http://www.billettservice.no/event/nightmare-on-halloween-part-ii-billetter/423337 

Dette blir årets store Halloweenfest! Don´t you dare to miss it!