LAUDATA NEX MAGICKA VOL I

LAUDATA NEX MAGICKA VOL I

I Trondheim by, eller Nidaros om du vil, arrangeres det den tredje helgen i oktober en helt ny black metal festival kalt LAUDATA NEX MAGICKA VOL I. Festivalen er et resultat av samarbeid mellom Blæst og Terratur Possessions og arrangementet er et todagersopplegg med tre band hver av dagene. I denne første utgaven vil to lokale band og fire internasjonale band stille på scenen.

Festivalen er forlengst utsolgt og med mindre Blæst bygger på i en fart, svartedauden kommer tilbake til Norge eller en eller annen med billett skulle bli sinnsyk i gjerningsøyeblikket, er nok mulighetene ytterst små for å få med seg dette, hvis du da ikke er av de heldige som har billett.

De to lokale bandene som blir i se på Blæst denne helgen i oktober er MARE og VEMOD. De øvrige bandene er URFAUST fra Holland, SORTILEGIA fra Canada, CULT OF FIRE fra den Tsjekkiske Republikk og sveitsiske BÖLZER

 

LaudataNexMagicka_vol1_poster_ligg.jpg

 
 
Pil.gif

 

LITT INFO OM FESTIVALEN

 

Tickets.gif

Billetter:

UTSOLGT!!

 

TMF_hotel.jpg

Overnatting:

Her finner du hotelltilbudet i Trondheim

 

 

Program:

FRI 17TH OCTOBER

VEMOD (Nidaros)
URFAUST (Holland)
SORTILEGIA (Canada)

SAT 18TH OCTOBER

MARE (Nidaros)
CULT OF FIRE (Czech)
BÖLZER (Switzerland)

 

 

 

Pil.gif