1001 WATT 2014

1001 WATT 2014

1001 WATT er en av de eldste metalfestivalene i Norge. Den ble første gang arrangert i 1999. De tok en pause etter 2003 og startet på igjen for fem år siden i 2009. Med litt kjapp hoderegning finner man da ut at årets festival er den ellevte.

Festivalen hadde ikke noe fast tilholdssted i begynnelsen og byttet mellom Parkbiografen, Cafe Radio og i Katabombene. I de senere årene er det blitt mer stabilitet og festivalen har vært avholdt i Parkbiografen.

1001 WATT har stort sett hatt en norsk hovedprofil, men i 2002 var det flere innslag fra utlandet og det var muligen årsaken til at festivalen tok en pause etter sin femte utgave i 2003. Økonomi og festival går som kjent veldig dårlig i lag, hvis man ikke har tunga rett i munnen.

Det er en god del band som har spilt opp gjennom de ni årene festivalen har vært arrangert og man nevner i fleng LIMBONIC ART, PAGAN’S MIND SVARTAHRID, ARTCH, MACTÄTUS, GUARDIANS OF TIME, BEHEMOTH, DREAM EVIL, AUDIOPAIN, LOST HORIZON, WINDIR, ZYKLON, GRIFFIN, TÖMMERMENN, SABATON, SAHG, GODSIZE, JØRN LANDE, SCAR SYMMETRY, HIGNLAND GLORY, RAM-ZET, TRIOSPHERE, SAINT DEAMON, SIRENIA og COMMUNIC.

Programmet til årets 1001 WATT er klart og denne gangen kan de friste med blant andre SHINING, FINNTROLL, GLITTERTIND, MERCENARY og CHROME DIVISION


Finntroll_14.jpg

 

 

Billetter:

FESTIVALPASS Storsalen: NOK 710,-
FESTIVALPASS Galleriet: NOK 710,-
DAGSPASS Storsalen fredag: NOK 375,-

DAGSPASS Galleriet fredag: NOK 375,-
DAGSPASS
Storsalen lørdag: NOK 375,-
DAGSPASS Galleriet lørdag: NOK 375,-

NEW FACES Torsdag: NOK 80,- (selges i døra)

BESTILLES FRA BILLETTSERVICE.NO

 

Overnatting:

Det offisielle festivalhotellet er Thon Hotel Skien!

 

 

http://www.1001watt.net/

 

1001Watt_Band2014.jpg