DISKORD + DUMHETENS HÆR + INFANT DEATH i levende live i Trondheim 20/9

DISKORD + DUMHETENS HÆR + INFANT DEATH i levende live i Trondheim 20/9

Zone Booking Presenterer:

 
 
 
DISKORD
 
+
 
DUMHETENS HÆR
 
+
 
INFANT DEATH
 
 
 
 
 
TRONDHEIM – FRU LUNDGREEN
 
Lørdag 20. september 2014 kl 20:00
 
C.C. NOK 120,-
 
20 år leg plikt
 

DISKORD fra Oslo slipper ny EP og i den forbindelse ville vi gjerne invitere dem opp til Trondheim igjen. 

EP’n Oscillations er ikke mange dagene gammel, men har allerede høstet lovord fra fjern og nær. Diskord har holdt det gående siden 1999 og har to fullengdere og to EP’er under beltet så langt. Stilen kan vel karaktiseres som progressiv dødsmetall, en teknisk versjon av Autopsy? Dog med mindre gore i tekstene. 

DUMHETENS HÆR er en kvartett fra Trondheim som spiller fengende hardcorethrashdeathpunkmetal, altså mer av den gamle skole. Bandet startet opp i 2004 og tekstene går på dialekt og de har så mye klokt å si, ref f.eks låtene "Tomsing" og "Spritn E Sterk"

INFANT DEATH fra Trondheim, et band som slo ned som lyn fra klar himmel for 2 år siden. Bandet spiller skitten black/thrash og har ikke akkurat horet rundt på scenene i byen så langt, så dette er noe å se fram til.

En intens og nakkeslengende liveopplevelse loves!

https://www.facebook.com/ZoneBookingTrd