MORTUARY DRAPE til INFERNO METAL FESTIVAL 2015

MORTUARY DRAPE til INFERNO METAL FESTIVAL 2015

 

MORTUARY DRAPE TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2015

 

Det Italienske black metal-bandet MORTUARY DRAPE er bekreftet for INFERNO METAL FESTIVAL 2015! Mortuary Drape startet i 1986 og anses å være en del av den første bølgen til black metal-sjangeren. Bandet gir ut denne høsten sin første skive på 10 år og det loves metal i klassisk Mortuary Drape-stil. Vi ønsker velkommen til Mortuary Drape og deres aller første konsert på Inferno Metal Festival!

 

Allerede bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH og ANTICHRIST.

 

MORTUARY DRAPE

Mortuary Drape ble grunnlagt tilbake i 1986 og er en av de første black metal-bandene fra Italia. Bandet har gitt ut en mengde demoer, EPer og album i løpet av sine nesten 30 års lange karriere. Denne høsten gir de ut ett helt nytt album som kommer ut på Tyrant Records. Albumet har enda ikke fått navn, men er bandets første på 10 år, og den første til å ha grunnlegger og vokalist Wildness Perversion bak trommesettet helt siden black metal-klassikeren «All the Witches Dance» i 1995. Den nye plata låter 100 prosent Mortuary Drape og det vil også deres konsert på Inferno Metal Festival 2015 gjøre! Into the Drape!

www.mortuary13drape.com

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER:

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift) http://www.billettservice.no/event/435491

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival