ULVER spiller på Blæst onsdag (03/09)

ULVER spiller på Blæst onsdag (03/09)

Onsdag 03/09-2014 Trondheim Blæst

 

ULVER

 

Billettpris: 300,-/230,-
20 år leg
Dørene åpner kl. 21:30

Konsertstart kl. 22:00

 

Ulver, tidligere pionerer innen norsk black metal og nå levende legender innenfor musikkens mørkere labyrinter, sitter på en katalog spekket med klassikere og har solgt en halv million album verden over siden oppstarten tidlig på nittitallet.

Gjennom 15 år var de kjent som bandet som aldri spilte konserter, men for fem år siden stod Ulver igjen sammen på scenen. Siden har de pakket prestisjetunge konsertsteder som Queen Elizabeth Hall i London og Verdis ærverdige Teatro Regio i Parma, samt solgt ut Operaen her hjemme. I Trondheim har de opptrådt ved to anledninger, på Pstereo og i Storsalen på Samfundet.

Nå kommer Ulver tilbake til byen for en eksklusiv intimkonsert på Blæst hvor fokus vil være på improvisert psykedelia og låter fra fra albumet Childhood’s End (2012).