MANES rører på seg igjen

MANES rører på seg igjen

 

MANES rører på seg igjen og skal blant annet spille tre konserter denne måneden. To av disse er under Brutal Assault i Tsjekkia og den siste er i Trondheim. De skal også slippe to utgivelser.

 

KONSERT: BRUTAL ASSAULT FESTIVAL
Manes spiller om ikke lenge på festivalen Brutal Assault i Tsjekkia. Vi spiller to forskjellige sett hvorav én klubb-konsert på fredag 8/8, og dagen etter på hovedscenen lørdag 9/8. I tillegg til dette vil det på fredagen være et åpent lytteparty av den kommende skiva “Be all End all” i en kinosal på festivalområdet. Slayer er headliner, så det kan bli gøy.
www.brutalassault.cz

KONSERT: TRONDHEIM LØRDAG 16. AUGUST
Helgen etter Brutal Assault skal vi spille i Trondheim for første gang på nesten ti år. Da er det Pstereo-festival og Manes spiller klubb-konsert på Dokkhuset.
www.dokkhuset.no

 

BE ALL END ALL
Skiva “Be all End all” kommer i oktober via franske Debemur Morti Productions, samme selskap som ga ut samleskiva med rariteter kalt “Teeth, toes and other trinkets” for ikke lenge siden.
www.debemur-morti.com

VNTRVE
Det blir forøvrig også utgitt en smakebit fra “Be all End all” som har fått navnet “vntrve”. Den slippes i form av en to-spors digital utgivelse samt en limited edition en-spors flexidisk rett i forkant av Brutal Assault.